Πολιτική επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν μέσα σε 14 ημέρες. Το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να είναι στην αρχική του κατάσταση και θα επιβαρυνθείτε με τα έξοδα επιστροφής του. Για να επιστρέψετε ένα προϊόν, σας παρακαλούμε να μας αποστείλετε και την απόδειξη λιανικής πώλησης.
Η επιχείρηση δεν δέχεται την επιστροφή χρημάτων.

Αναλυτικά για να είναι εφικτή η επιστροφή θα πρέπει:
α. το προς επιστροφή προϊόν να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε και σε κάθε περίπτωση να μην έχει χρησιμοποιηθεί.
β. το προς επιστροφή προϊόν να συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής πώλησης.

Εάν πληρούνται οι προαναφερθείσες προϋποθέσεις το προϊόν θα επιστρέφεται από εσάς με δική σας χρέωση.
Αντίθετα, εφ’ όσον η επιστροφή/αντικατάσταση γίνεται λόγω αποδεδειγμένης ελαττωματικότητας του προϊόντος τα έξοδα αποστολής του νέου προϊόντος, επιβαρύνουν την εταιρεία μας.

Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές προϊόντων κατόπιν παραγγελίας (έπιπλα, χειροποίητα) εκτός και αν το προϊόν είναι διαφορετικό και οφείλεται σε δικό μας λάθος.


Αρνηση παραλαβής

Σε περίπτωση μη παραλαβής παραγγελίας, ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής της παραγγελίας που δεν παρέλαβε. Η τυχόν επόμενη παραγγελία θα εξοφλείται με κατάθεση και δεν θα γίνεται δεκτή η αντικαταβολή ή αγορά.

Σε περίπτωση παραγγελίας και μη παραλαβής από την έδρα μας, η επόμενη παραγγελία του πελάτη θα εξοφλείται με κατάθεση και θα ετοιμάζεται μετά την πληρωμή της.

Επίσης, διατηρούμε το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή και οποτεδήποτε κρίνουμε σκόπιμο ως εταιρεία να μην κάνουμε δεκτές και να μην αποστέλλουμε παραγγελίες σε πελάτες οι οποίοι κρίνουμε ότι συμπεριφέρονται κατ΄επανάληψη με κακόβουλο ή ανάρμοστο τρόπο.

Ακύρωση συναλλαγής με κάρτα

Πλην των περιπτώσεων μη διαθέσιμων προιόντων, που γίνεται δεκτή η ακύρωση της συναλλαγής. Στις περιπτώσεις αυτές εφόσον η πληρωμή έχει πραγματοποιηθεί με πιστωτική χρεωστική κάρτα, η επιστροφή γίνεται με πίστωση της κάρτας αυτής.