Για εμάς

Η ιστορία μας.

Γεια, είμαι η Όλγα, ιδρύτρια του Kids Interior Design by Hippopo.

Εχω σπουδάσει Φιλόλογος Ειδικής Αγωγής. Ζω στo Πικέρμι, Αττικής διότι αγαπώ πολύ την φύση, τα ποτάμια, τα βουνά και παράλληλα είμαι δίπλα στην Θάλασσα. Κατάγομαι απο τα ρομαντικά Ιωάννινα. Γνώρισα τον σύζυγό μου, παντρεύτηκα και έκανα την οικογένειά μου εδώ. Είμαι μητέρα της Μαριλού όπου είναι η έμπνευσή μου για να ξεκινήσω το Kids Interior Design by Hippopo.

Το πάθος μου για τους εσωτερικούς χώρους των παιδιών φούντωσε όταν σχεδίαζα στην ηλικία των 24 ετών το παιδικό δωμάτιο της Μαριλού. Ήθελα να δημιουργήσω έναν διασκεδαστικό χώρο που να είναι προσβάσιμος για ένα μικρό παιδί εστιάζοντας στις προτιμήσεις και τα ενδιαφέροντά του.

Το KIDBH δημιουργήθηκε από αγάπη για τους εσωτερικούς χώρους των παιδιών, αλλά και από την επιθυμία να γίνει η εσωτερική διακόσμηση προσιτή για πραγματικές οικογένειες σε αληθινά σπίτια. Το Pinterest και το Instagram είναι και οι δύο υπέροχες πλατφόρμες για να εμπνευστείτε το παιδικό δωμάτιο, αλλά μερικές φορές μπορεί να μην είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί και εκεί είναι που αναλαμβάνουμε εμείς.

Λατρεύω τη διαδικασία να βλέπω τα σχέδιά μου να ζωντανεύουν – από την ιδέα στη δημιουργία. Υπάρχει μια νοσταλγία στα σχέδιά μου που αναδεικνύει το παιδί που κρύβω μέσα μου, αλλά η μεγαλύτερη ανταμοιβή για το σχεδιασμό αυτών των χώρων είναι να τα απολαμβάνουν τα παιδιά.